WELKOM BIJ AMBACHTELIJKE BAKKERIJ MERKS!

Specialiteiten


Boekelse Broeder
De Boekelse Broeder is een echte Boekelse lekkernij die alleen door Ambachtelijke Bakkerij Merks wordt gebakken. Een nostalgisch product, bereid volgens een heel oud recept. Heerlijk voor bij de koffie, maar ook erg leuk om cadeau te doen!

Boekelse Vlaaien
Wie kent ze niet? Onze verrukkelijke Boekelse vlaaien zijn bereid met het allerlekkerste fruit. Aardbei, abrikoos, ananas, appel, banaan… er zijn mogelijkheden in overvloed! Maar alleen het beste fruit is goed genoeg. En dat proef je! Boekelse vlaaien zijn zó lekker fris en fruitig, dat je er niet vanaf kunt blijven! Deze Boekelse vlaaien zijn er in diverse smaken.

Fototaarten
Iets te vieren? Met een fototaart van Ambachtelijke Bakkerij Merks haalt u een fantastische creatie in huis. Erg feestelijk, exclusief en lekker vers. En heeft uw feest een zakelijk karakter? Denk dan eens aan een logotaart. Dat is topkwaliteit voor topprestaties! Kijk voor nog meer items op www.trenddecor.nl; de leverancier voor alle taart items.

Bruidstaarten
Maak van uw trouwdag de lekkerste dag van uw leven! Laat uw bruidstaart over aan Ambachtelijke Bakkerij Merks. Oog voor de wensen van het bruidspaar, creativiteit en de allerbeste grondstoffen vormen de uitgangspunten voor een schitterende bruidstaart. Exclusief en misschien wel té lekker om aan te snijden.

Groeten uit Boekel
Doe uw familie of vrienden eens de ‘Groeten uit Boekel’ en verras ze met een origineel en smaakvol cadeau. De lekker verse ‘Groeten uit Boekel’ ontbijtkoek is heerlijk bij de koffie of als tussendoortje.  En dan onze bonbons met de mooiste plekjes van Boekel… Ambachtelijk vakmanschap, natuurlijk gecombineerd met de lekkerste chocolade. Met de groeten uit Boekel!