WELKOM BIJ AMBACHTELIJKE BAKKERIJ MERKS!

Toen en nu


In juli 1972 opent ‘Bakkerij Van Berlo’ in het Brabantse Boekel haar deuren. Kwaliteit en vakmanschap leiden al snel tot een vaste klantenkring in Boekel en omstreken.

Ambachtelijke Bakkerij Merks
Op 1 april 1995 nemen Lambèr en Anja Merks de bakkerij over. Vanaf juni 1996 zetten zij het bedrijf voort onder de naam ‘Ambachtelijke Bakkerij Merks’. De naam zegt het al: Bakkerij Merks staat voor vakwerk. Alle producten worden ambachtelijk en in eigen huis bereid door een team van echte vakmensen. Door het directe contact met de klant is Bakkerij Merks in staat haar producten af te stemmen op de wensen van de consument en in te haken op ontwikkelingen in de markt. Bakker Merks zit dus niet stil. Slagvaardigheid en voortdurende verbetering en innovatie hebben geleid tot een breed assortiment aan hoogwaardige producten en vele, overheerlijke specialiteiten. Stuk voor stuk van dagverse kwaliteit en met zorg bereid.

Anno 2017 is Ambachtelijke Bakkerij Merks een begrip in Boekel en omgeving. Het kakelverse brood, de verrassende banketcreaties en de uitstekende service vallen bij iedereen in de smaak! Kom eens langs en proef het zelf!